Bij Holvo Lettele is het mogelijk om diverse machines en werktuigen te huren. Zo hebben wij machines in de verhuur voor de landbouw, maar ook voor uw tuin en park. Neemt u contact met ons op om te bespreken wat de mogelijkheden en tarieven zijn. Heeft u vragen over de werking of de functie van een machine? Neem dan ook gerust contact met ons op of kom bij ons langs.


Verticuteermachine

Met deze verticuteermachines maakt u de grond los en verwijdert u mos en afgestorven plantendelen. Door deze bodembehandeling zorgt u voor meer ventilatie en kan het gazon voldoende vocht en voedingsstoffen opnemen om weer gezond te groeien. Voor het meest optimale resultaat stelt u de messen niet te diep in. Het is immers de bedoeling om mos, vilt en ander onkruid aan de oppervlakte los te maken en uit de grasmat te lichten.

Evers graslandwoeler

Heeft u last van storende lagen in u grasland, dan kunt u met de grasland woeler deze doorbreken zonder dat u van u grasland bouwland maakt. De schijf die voor de woelpoot zit snijdt in de zode, daarna volgt de woelpoot die de storende laag doorbreekt. Als laatste volgt per woelpoot een pictorrol die  de zode weer vlak drukt.

Het is mogelijk om de grasland woeler voor een halve of een hele dag te huren.

Wij hebben Evers Graslandwoelers beschikbaar voor zowel verhuur als verkoop.


Kuhn EL 122 – 280 Frees

Met de Kuhn frees kunt u uw grasland frezen of uw bouwland zaaiklaar maken. Met de messen van de KUHN-frees bewerkt u de bodem intensief en worden de kluiten goed verkleind.
De intensiteit van het frezen is regelbaar door het aanpassen van het rotortoerental, de messen en de werksnelheid. Resultaat: hoe langzamer de rijsnelheid met de frees en hoe sneller de rotor draait, des te intensiever de bodem wordt verkruimeld.


Kuhn S 1680 RP klepelmaaier

Klepelmaaier met een werkbreedte van 1.60 meter. U kunt de klepelmaaier gebruiken voor het klepelen van bermen, sloten of om onder het draad door te maaien. De klepelmaaier kan 900 mm zijdelings versteld worden, heeft een obstakelbeveiliging naar voren en naar achteren en kan verticaal uitgeheft worden. De draagarm heeft een groot zwenkbereik van -70 graden tot +90 graden, hierdoor kunnen er ook struiken en hagen geklepeld worden.


AP Kilverbak 3 meter

Voor het egaliseren van u percelen kunt u de AP 3 meter brede kilverbak huren. Door de zwanenhals-trekboom zit de aankoppeling veel lager dan bij een standaard kilverbak. De kilverbak kan in de ondertrekhaak van de trekker worden aangekoppeld waardoor het trekpunt lager ligt wat de vermogensbehoefte ten goede komt.

Wij hebben Kilverbakken beschikbaar voor zowel verhuur als verkoop.


Evers cambridge rol  – werkbreedte 6.30 m

Deze 6,30 meter brede Evers Cambridgerol voor het aandrukken van uw zode, het aandrukken van uw graszaad of het narollen van uw bouwland vindt u bij ons in de verhuur!


Ecolawn Compoststrooier

De ecolawn eco 250 top dresser is een ideale machine voor het uitstrooien van compast, zand, aarde, rubber of costum mengeling.
Er wordt in een voorwaartse boog van 180 graden gestrooid. Door het machanisme met 2 draaischijven wordt er gezorgd voor een gelijkmatige verdeling van het materiaal.