LET OP: De valtra Smarttour vindt plaats op vliegveld Teuge

Valtra SmartTour komt naar Nederland

PRIMEUR! ONTDEK DE VALTRA Q-SERIE

Op 15, 16 en 17 november 2022 doet de internationale Valtra Smarttour 2022 Nederland aan. De Valtra karavaan zal neerstrijken op vliegveld Teuge (NL). De nieuwe Q-serie is dan voor het eerst te zien en te ervaren in Nederland. Naast ‘THE BEAST’ zullen wij eveneens de gehele 5e generatie tractoren van Valtra tonen. Op een unieke locatie kunnen bezoekers nader kennismaken met de nieuwe A5-, G5-, N5, T5 en Q5 serie. Zelfs een proefrit op de allernieuwste modellen is mogelijk.

Ook de Valtra SmartTour truck zal aanwezig zijn tijdens dit 3-daagse event.  In 2022 is onze SmartTour-truck in een nieuw jasje gestoken. Naast een slimme, nieuwe look beschikt de truck over twee cabinesimulators met geïntegreerde A-pilar-displays, een trainingsauditorium met een presentatiescherm en geluids- en verlichtingssysteem, feature-displays en een privévergaderruimte met saunathema. Volg de workshop SmartFarming en laat je informeren door onze experts.

Registreer vandaag nog uw aanwezigheid en ontvang een exclusieve Valtra Important Person goodiebag op het Valtra SmartTour evenement.

www.valtra.nl/smarttour