Holvo Lettele is al meer dan 35 jaar een begrip in de tuin & park en landbouwmechanisatie. Onze medewerkers beschikken dan ook over een jarenlange ervaring. Onze monteurs worden regelmatig geschoold door onder andere Stiga, Briggs & Stratton en Honda. Naast een goed uitgeruste werkplaats beschikken we over een grote voorraad onderdelen. Als er een onderdeel niet op voorraad is, komt dit ‘s nachts al bij ons binnen.

Holvo is meer dan een webwinkel, we bieden u goed advies bij de aankoop van uw machine. In onze winkel vind u het complete Stiga programma opgesteld. Alle machines worden voor aflevering in onze werkplaats klaar gemaakt en afgesteld. Zitmaaiers worden bij u thuisgebracht en in bedrijf gesteld met een duidelijke uitleg. (Binnen 25 km vanaf Lettele, in andere gevallen in overleg). Ook na de verkoop stopt onze service niet. Wij bieden u de mogelijkheid uw machine een winterbeurt te geven, waarbij de machine gehaald en gebracht wordt. Voor kleine storingen in het seizoen beschikken we over een compleet ingerichte service bus waarmee wij de storing ter plekke proberen op te lossen. Ons motto luidt dan ook: Koop het bij de man die het ook repareren kan!

In onze winkel vind u naast het Stiga programma ook diverse andere tuinmachines van onder andere Echo, Iseki, Limpar, Eliet,waterkracht en Hikoki. Er is een ruim assortiment handgereedschappen van de betere merken. Ook vind u bij ons het complete lijn Gallagher afrasteringsmaterialen.

Voor een complete indruk van de bedrijfsactiviteiten van Holvo Lettele kijkt u op onze website www.holvo.nl

Openingstijden winkel:
Ma. t/m vr: 8.00 -17.00 uur.
Za: 8.30 t/m 16.00 uur.

Holvo Lettele B.V.
Bathmenseweg 23 b
7434 PW LETTELE
Tel. 0570-551586
E-mail: info@holvo.nl