Reparatie & onderhoud van tractoren en landbouwmachines

Bij Holvo Lettele bent u aan het juiste adres voor het onderhoud en repareren van uw tractoren en landbouwmachines. In de werkplaats werken 8 monteurs die goed zijn geschoold en op de hoogte zijn van de laatste innovaties. Naast de service in de werkplaats rijden er 3 volledig ingerichte servicebussen rond om u ook op locatie van dienst te zijn. Ook kunt u bij ons terecht voor onderdelen of onze hydrauliekservice. Wij zijn gedreven om u de juiste service te bieden.

Naast onze landbouwtak hebben wij een gespecialiseerde tuin- en park afdeling waarbij wij u de volledige service kunnen bieden voor het onderhouden van uw tuingereedschap en tuin- en parkmachines.

Reparatie en onderhoud

SKL en VA-Keuringen

Holvo Lettele is een SKL en VA-Keur erkend keurbedrijf. Wij beschikken over testapparatuur om de keuringen uit te kunnen voeren voor uw machines en werktuigen. Met gediplomeerd personeel en een uitgebreide werkplaats zijn wij in staat de juiste service voor u te kunnen bieden.

Meer over keuringen

Precisielandbouw

Bij Holvo kunnen GPS leveren die vanaf de fabriek is opgebouwd op uw trekker. Het grote voordeel hiervan is dat deze communiceert via de eigen systemen van de trekker en hierdoor dus kabels door de cabine bespaard blijven. Wilt u achteraf alsnog GPS op uw trekker? Dan kunnen wij diverse after-market systemen leveren van Topcon.

Meer over precisielandbouw

Verhuur landbouwmachines

Bij Holvo kunt u terecht voor het huren van verschillende landbouwmachines, zo hebben we o.a. in de verhuur: een verticuteermachine, sleuvenfrees graslandwoeler, frees, klepelmaaier, kilverbak en een cambridgerol. Mocht u een andere landbouwmachine of een trekker willen huren, dit kan in overleg.

Landbouwmachine huren