• Erkend dealer
  • Service
  • Testen slipkoppeling


Bij Holvo Lettele bent u aan het juiste adres voor het onderhoud en repareren van uw tractoren en landbouwmachines. Daarnaast hebben wij een gespecialiseerde tuin- en park afdeling waarbij wij u de volledige service kunnen bieden voor het onderhouden van uw tuingereedschap en tuin- en parkmachines.
In onze uitgebreide werkplaats in Lettele kunnen wij vrijwel elke reparatie en onderhoud voor u uitvoeren. Wij zorgen er graag voor dat uw machine tijdig nagekeken wordt om problemen te voorkomen. Kunt u in het seizoen uw trekker of machine niet missen voor een beurt? Zorg er dan tijdig voor dat wij dit voor het seizoen voor u kunnen regelen.

Erkend dealer

Holvo Lettele is een erkend dealer van verschillende merken, zoals Valtra, Kuhn, BvL, Kaweco, Bergmann en nog veel meer. Dit heeft als grote voordeel dat onze 8 monteurs specialisten zijn van deze merken. Ook hebben wij een groot magazijn waar wij zeer veel onderdelen op voorraad hebben. Daarnaast hebben wij een uitgebreide werkplaats om uw onderhoud en service te verrichten. De dealer schappen zijn strategische keuzes van ons om u volledig van dienst te kunnen zijn. Wij zijn bijvoorbeeld specialist op gebied van de Kuhn Balenpersen en Pers-Wikkelcombinaties. Ook van de Kuhn en Taarup wikkelaars hebben wij veel kennis. Neemt u voor de verkoop contact op met een van onze verkopers.

Service

In de werkplaats lopen 8 monteurs die goed zijn geschoold en op de hoogte zijn van de laatste innovaties. Naast de service in de werkplaats rijden er 3 volledig ingerichte servicebussen rond om u ook op locatie van dienst te zijn. Naast verkoop, reparatie en onderhoud bent u ook bij ons aan het juiste adres voor onderdelen of onze hydrauliekservice. Wij kunnen in onze werkplaats de juiste hydrauliekslangen voor u persen.


Testen slipkoppeling

Ook de slipkoppelingen op een machine vergen aandacht. Een te vaak slippende koppeling of een vastzittende koppeling kunnen grote gevolgen hebben, voor zowel uw trekker als machine. Wij hebben al enkele jaren een testbank. Deze kan uw slipkoppeling tot een moment van 3000NM testen. Mocht uw slipkoppeling vastzitten of gaat deze er te makkelijk door heen, dan kunnen wij deze voor u geheel klaar maken en afstellen op het juiste moment.

Mocht u een afspraak willen maken dan kunt u bellen naar 0570 551 586 of mailen naar werkplaats@holvo.nl