Holvo Lettele bv

Service, klantgericht, veelzijdig en deskundig. Dat zijn de drijfveren van Holvo Lettele bv. Wij zijn een flexibel mechanisatiebedrijf met passie voor de techniek. Bij Holvo werken zo’n 12 fulltime werknemers. Naast onze kennis en specialisme in de landbouwsector hebben wij ook een gespecialiseerde tuin- en park afdeling. Hierbij hebben wij ook een winkel. Naast de verkoop van onze producten vinden wij het leveren van een goede service net zo belangrijk.

We zijn dealer van topmerken zoals Valtra tractoren, Kuhn hooibouwwerktuigen en grondbewerkingsmachines, BvL voermachines en Bergmann opraapwagens. De keuzes voor onze merkproducten zijn strategische keuzes zonder onze flexibiliteit aan te passen. Zo verkopen wij Bsa en Kaweco Mesttanks, met het oog op het behouden van een lage bodemdruk bij hogere capaciteit in het loonwerkers segment. Bij deze keuzes zijn kwaliteit en functionaliteit van groot belang.

Service

Wij laten onze klanten merken dat het niet alleen bij verkoop blijft.
Specialistische service en reparatie als vervolg op de verkoop vinden wij net zo belangrijk. Onze monteurs worden regelmatig geschoold door de diverse importeurs en fabrikanten. Door duidelijk voor een aantal merken te kiezen kunnen we een snelle en adequate service bieden, ondersteunt door de juiste kennis en onderdelenvoorziening. Van de door ons geselecteerde merken hebben we veel onderdelen op voorraad. Tevens hebben we een grote voorraad universele onderdelen zoals lagers, kettingen en hydraulische benodigdheden. Wij kunnen uw hydraulische slangen persen, ook 4 en 6 staallagen.

De verkoop van nieuwe en gebruikte machines is van vele factoren afhankelijk. Bijvoorbeeld het verkoopteam, de afstand en het product met de daarbij behorende prijs. Om toch verder van huis te kunnen verkopen, proberen wij ons zo goed mogelijk te onderscheiden van onze concurrenten. We merken dan ook dat we steeds meer verder van huis verkopen aan een steeds terugkerende klantenkring. Om hierbij toch de juiste service te kunnen verlenen hebben wij 3 volledig ingerichte servicebussen op de weg om u op locatie van dienst te kunnen zijn.

Verleden

Holvo heeft in het verleden veel machines zelf geproduceerd. Dit altijd met een visie op een nieuwe ontwikkeling of een verbetering van een bestaand product. Wie herinnert zich niet de Holvo regenhaspel met de door ons ontwikkelde sproeier of de trommelschudder met 6 tandarmen.

In feite mogen wij ons met de Holvo Sprinter Combi de uitvinder van de perswikkelcombinatie noemen. Wij hebben 42 combinaties gebouwd met een Claas ronde balen pers en een McHale wikkelaar. Daarnaast hebben wij ook kilverborden in verschillende uitvoeringen geproduceerd.

Naast de verkoop van onze dealermerken importeren wij ook zelf werktuigen uit het buitenland, zoals cambridgerollen, mestmixers en mestrobots. Deze kunnen wij landelijk zeer concurrerend aanbieden.