Een breed assortiment gebruikte weidebouwmachines

Bij Holvo in Lettele vindt u een breed assortiment gebruikte weidebouwmachines. Naast ons assortiment aan hooibouwwerktuigen zoals tweedehands maaiers, schudders en harken leveren wij ook andere werktuigen voor in het land. Neemt u een kijkje bij onze occasions om te zien wat onze voorraad is.

Variërend aanbod

Wij hebben een variërend aanbod gebruikte weidebouw machines. Bij de weidebouwmachines kunt u denken aan bijvoorbeeld een gebruikte wiedeg, tweedehands egalisatiewals, gebruikte graslanddoorzaaimachine of een gebruikte weidesleep. Ook een gebruikte graslandwoeler of een tweedehands landrol vallen hier onder. Ons aanbod verschilt van tijd tot tijd, dus kijkt u regelmatig op onze site voor nieuw aanbod van gebruikte machines.

Contact

Heeft u gekeken op onze pagina met occasions en kunt u niet vinden wat u zoekt? Komt u dan eens langs bij ons op de zaak of neemt u contact met ons op. Wellicht dat wij u verder kunnen helpen met uw zoektocht naar de juiste machine. Daarnaast krijgen wij ook voortdurend nieuwe voorraad gebruikt machines binnen.