Een breed en wisselend aanbod gebruikte voerwagens

Bij Holvo hebben wij een ruim aanbod tweedehands voermachines. Kijkt u eens bij onze occasions voor een breed en wisselend aanbod gebruikte voerwagens. Wij zijn dealer van BvL van Lengerich en bezitten daar ook veel onderdelen van. De voermachines van BvL zijn duurzaam en degelijk. Vandaar dat een gebruikte tweedehands BvL voermengwagen nog relatief lang mee kunnen.

Belang van goed voer

Bij Holvo begrijpen wij het belang van goed voer voor uw vee. Belangrijk is dat het voer schoon, fris en vers aangeboden wordt. Ook bij de aanschaf van een tweedehands voerwagen is het van belang te kijken wel systeem bij u past. Allereerst is een strakke kuilwand van belang om zuurstof intreding in de kuil te minimaliseren. Daarmee probeert u broei zoveel mogelijk te voorkomen. Hiervoor hebben wij gebruikte kuilvoersnijders, kuilhappers en volumehappers om uit te kuilen. Op een bedrijf wat een enkel volumieus product zoals gras voert is het raadzaam om voor een efficiënt voersysteem te kiezen zoals een nette tweedehands doseerwagen. Voert u meerdere voeders? Dan is het raadzaam te kiezen voor een mengsysteem zoals een voermengwagen of een zelfladende voermengwagen. Deze laatste machines worden ook wel laad-snij mengwagens genoemd. De keuze voor uw voersysteem is afhankelijk van de indeling van uw bedrijf, mechanisatie en aantal stuks vee.

Een breed assortiment

Tussen onze occasions kunt u van alles vinden. Van zowel een gebruikte voerwagen tot aan een tweedehands kuilvoersnijder. Alle gebruikte machines zijn door ons nagekeken waardoor wij weten wat wij u kunnen aanbieden. Veelal hebben wij een gebruikte voermengwagen, zelfladende voermengwagen, kuilvoersnijder en kleinere voerbakjes voor u. Daarnaast hebben wij met enige regelmaat andere voermachines zoals een strostrooier of een doseerwagen voor u in ons aanbod. Ook voor het laden van uw tweedehands voermengwagen hebben wij voor u een kuilhapper of volumehapper in het assortiment. Met deze machines zorgt u voor een glad snijvlak aan de kuil zodat broei geen kans krijgt.

Meedenken

Heeft u een kijkje genomen op onze occasion pagina van gebruikte voermachines en kunt u er niet uitkomen? Neemt u gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee voor een passend en praktisch aanbod, specifiek voor uw situatie op uw bedrijf.