Een groot en variabel aanbod verreikers en shovels

Bij Holvo in Lettele hebben wij een groot, doorlopend en variabel aanbod van gebruikte verreikers en shovels. Zoekt u een tweedehands verreiker of een tweedehands shovel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Naast het dealerschap voor nieuwe machines hebben wij ook een variabel aanbod van gebruikte shovels, verreikers en minishovels. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het onderhoud van uw machine. Ook hebben wij een groot assortiment aan onderdelen en nieuwe en gebruikte aanbouwdelen voor uw machine. Kijkt u voor een groot en variabel aanbod verreikers en shovels eens tussen onze occasions.

Voor ieder gebruik de juiste maat

Voor vrijwel elk gebruik hebben wij de juiste machine. Of het nou voor de agrarische sector of de bouw is, voor grote of voor kleine klussen, ons aanbod tweedehands verreikers en shovels is geschikt voor uw situatie. Naast onze eigen Mustang / Gehl (mini)shovels hebben wij ook regelmatig andere merken voor u. Het grote voordeel van onze Gehl shovels is de hoge kwaliteit, goede prijs-kwaliteitsverhouding en het hoge tilgewicht.

Aanbouwwerktuigen

Wij hebben diverse nieuwe en gebruikte aanbouwwerktuigen voor u beschikbaar. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld; een palletvork, grondbak, hoogkiepbak, pelikaanbak, kuilhapper, volumehapper, balenklem, kuilschuif, puinbak, zaagselstrooier, boxenstrooier of rubberschuif. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het u leveren. Met grote regelmaat hebben wij deze aanbouwwerktuigen ook tweedehands voor u. Kijkt u daarvoor ook eens tussen de occasions van de machines en aanbouwdelen.

Hoge doorloopsnelheid

Vanwege de grote vraag uit de bouw en de veehouderij gaan jong gebruikte machines vlot van de hand. Kunt u tussen onze tweedehands verreikers en tweedehands shovels niet vinden wat u zoekt? Neemt u dan eens contact met ons op, of komt u gerust eens bij ons aan de zaak een kijkje nemen. Met grote regelmaat komt er een nieuwe gebruikte machine bij ons binnen. Wellicht kunnen wij u helpen in uw zoektocht naar de juiste tweedehands machine.