Een groot aanbod gebruikte tractoren

Bij Holvo hebben wij een groot aanbod gebruikte tractoren. Zoekt u een tweedehands of gebruikte trekker, kijkt u dan eens bij onze occasions. Naast onze Valtra tractoren hebben wij ook andere trekkers tussen onze occasions staan.

Valtra sinds 1978

Holvo is al sinds 1978 dealer van het merk Valtra. In het begin werden de tractoren verkocht onder de naam Volvo. Daaropvolgend heeft Valmet Volvo overgenomen en werden trekkers verkocht onder de naam Valmet. Valtra ging samenwerken met Valmet, een aantal jaren lang werden de trekkers verkocht onder de naam Valtra-Valmet. Later werden de trekkers verkocht onder de naam Valtra en dat is nu nog steeds zo. Sinds 1978 is Valtra in Lettele te vinden.

Valtra-tractoren staan ​​bekend om hun betrouwbaarheid, veelzijdigheid, duurzaamheid en ook om hun Scandinavische roots. Elke trekker is speciaal samengesteld naar de individuele wensen van de klant en is ontworpen om de zwaarste krachtmetingen te doorstaan. Zij leveren de beste prestaties onder de zwaarste werkomstandigheden.

Een trekker uit Finland

De Valtra tractoren worden gebouwd in het Finse plaatsje Suolahti. Hier in de buurt staat ook de fabriek die de motoren maakt. Deze motoren werden eerder onder de naam Sisu verkocht. Sinds de overname van Agco worden de motoren verkocht onder de naam Agcopower. De combinatie van de Agco power motoren maken de Valtra’s echte krachtpatsers.

Gebruikte tractor

Onze doorlopende voorraad gebruikte tractoren bestaat veelal uit Valtra tractoren. De Valtra tractoren kenmerken zich door een zware vooras. Vaak worden met de Valtra trekkers vele uren gedraaid. Doordat de tractoren zo duurzaam zijn is de kostprijs per draaiuur erg laag. Hierdoor is de restwaarde van een gebruikte valtra nog best hoog. Per draaiuur is de afschrijving erg laag.

Ruime voorraad trekker occasions

Holvo Lettele heeft altijd een ruime voorraad zowel nieuwe als gebruikte tractoren. Het hoofdmerk bestaat namelijk uit trekkers van het merk Valtra. Maar ook vreemde merken worden ingeruild wanneer klanten overtuigd zijn van een Valtra. Heeft u interesse, of wilt u uw huidige trekker verkopen dan maken wij hier een passend voorstel voor. Kijkt u eens op onze website bij de occasions voor onze voorraad gebruikte trekkers.