Een breed aanbod gebruikte Kuhn schudders

Bij ons kunt u diverse schudders vinden bij de occasions. Wij hebben een breed aanbod gebruikte Kuhn schudders. Daarnaast bieden wij ook met grote regelmaat een tweedehands schudder aan van een ander merk. De Kuhn machines staan garant voor hun kwaliteit en lange levensduur. Daarnaast heeft Kuhn enkele sterke eigenschappen ontwikkeld voor hun schudders. Dit resulteert er in dat wij gebruikte schudders van goede kwaliteit kunnen verkopen. De Kuhn schudders vergen weinig onderhoud, waardoor de levensduur toeneemt. Een voorbeeld hiervoor is de Kuhn Digidrive, een vingerkoppeling van gegoten staal tussen de elementen.

Getrokken of gedragen

Wij bieden diverse soorten gebruikte schudders aan. Deze varieren van een kleine tot aan een grote werkbreedte. Daarnaast zit er een verschil in getrokken of gedragen model. De getrokken machines hebben veelal een (transport)onderstel waar de schudelementen tijdens transport op de weg op rusten. Dit heeft als grote voordeel dat een kleinere trekker ook gemakkelijk met deze machine overweg kan. In onze occasions zijn ook gedragen modellen te vinden. Het grote voordeel van zo’n gedragen schudder is het lagere gewicht en de grote wendbaarheid op de kopakker.

Capaciteit

De kwaliteit van het eigen geteelde ruwvoer is steeds belangrijker. Hierbij komt het moment van inkuilen zeer nauw, met name in de jaren waarbij het geen vast droog weer wil blijven. In korte tijd moet er dus veel gras ingekuild worden, wat capaciteit vraagt. Wij merken dan ook een toenemende vraag naar schudders met een grotere capaciteit. Daarnaast let men ook steeds meer op de kwaliteit van het ruwvoer, zoals de verontreiniging met zand. Wij hebben diverse modellen Kuhn en andere merken in ons aanbod. Wij staan u graag te woord bij uw keuze voor de juiste machine voor uw situatie. Kijkt u eens bij onze voorraad gebruikte machines in onze occasions. Komt u er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens bij ons langs.