Een breed aanbod gebruikte persen en wikkelaars

Bij Holvo hebben wij een doorlopend en een breed aanbod gebruikte persen en wikkelaars. Met name van Kuhn hebben wij een groot aanbod tweedehands persen en wikkelaars. Wij zijn al jarenlang dealer van Kuhn en hebben dan ook zeer veel kennis en kunde opgedaan met dit merk. Daarnaast zijn wij bij Holvo zeer goed opgeleid voor de Kuhn persen en wikkelaars. Zoekt u een gebruikte balenpers of een gebruikte wikkelaar? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met name kort voor, of tijdens het seizoen kan ons aanbod sterk variëren. Tijdens het seizoen proberen wij ook altijd een pers en wikkelaar voorhandig te hebben om bij onvoorziene problemen direct service te kunnen bieden.

Diverse soorten

Wij hebben een breed aanbod gebruikte machines, waarbij wij vrijwel altijd zowel een gebruikte balenpers als een gebruikte wikkelaar voorradig hebben. Neemt u gerust een kijkje bij onze occasions om te zien of hier voor u iets bij tussen staat. Naast dat het aanbod tweedehands balenpersen en balenwikkelaars bestaat uit diverse merken, bestaat het ook uit diverse machines. Zo hebben wij gebruikte balenpersen voor ronde- en vierkante balen. Daarnaast leveren wij tweedehands wikkelaars, waarbij sommigen voor vierkante en- of ronde balen te gebruiken zijn. Met name bij Kuhn hebben wij grote ervaring in de balenpers wikkelaar combinaties. Wij hebben dan ook met grote regelmaat een tweedehands of gebruikte pers-wikkel combinatie beschikbaar voor u. Hierbij houd het voor ons bij de verkoop niet op. Wij leveren ook de kennis en de service na uw aankoop indien u dat wenst.

Contact

Heeft u interesse in een gebruikte balenpers, gebruikte balen wikkelaar of een gebruikte pers-wikkel-combinatie? Neemt u dan gerust contact met ons op. Het kan voorkomen dat nieuw aanbod nog niet op onze website vermeld staat omdat deze nog bij ons binnen moet komen. Echter kunnen wij zeer snel schakelen indien u interesse heeft zodat wij u van dienst kunnen zijn.