Een passend aanbod gebruikte opraapwagens en silagewagens

Bij Holvo hebben wij een passend aanbod gebruikte opraapwagens en silagewagens. Voornamelijk hebben wij wagens van het duitse merk Bergmann. Deze staan bekend om hun degelijkheid en kwaliteit. Voor een tweedehands opraap- of silagewagen kunt u rustig een kijkje nemen bij onze occasions.

Vers gras op stal voeren

De laatste jaren krijgen wij vanuit onze  klanten steeds vaker de vraag om mee te denken voor een goede combinatie voor het stalvoeren. Het voeren van vers gras op stal aan de koeien wint in populariteit vanwege de hoge (eiwit) benutting van het verse gras. Hiervoor heeft de veehouder een maai-laad combinatie nodig. Een van de manieren om het gras in de stal te krijgen is met een opraapwagen. Deze kan voorzien zijn van doseerwalsen en eventueel een afvoerband aan de achterzijde. Wij hebben in ons doorlopende assortiment regelmatig nieuw aanbod van een tweedehands opraapwagen.

Transport van voeders

Daarnaast is de aanschaf van een gebruikte opraapwagen of tweedehands ladewagen ideaal om zelf een deel van uw gras, of al uw gras in te kunnen kuilen. Hierbij zijn diverse aspecten van belang, zoals het aantal messen om het gras te snijden en wilt u wel of geen doseerwalsen bij het lossen. Wilt u zelf inkuilen, of doet u dit al? Neemt u dan ook eens een kijkje bij de (gebruikte) kuilverdelers op onze website.
Is het niet noodzakelijk om gewassen zelf te kunnen laden, maar wilt u wel capaciteit en kwaliteit om veel volume te transporteren? Dan is een tweedehands of gebruikte silagewagen voor u geschikt. Veel van onze tweedehands silagewagens zijn nog zeer netjes en zijn door onze monteurs klaargemaakt om bij u aan het werk te gaan. Heeft u interesse? Kijkt u dan eens bij onze occasions.

Nog niet gevonden?

Heeft u tussen onze occasions nog niet de tweedehands opraap- of silagewagen gevonden die u zoekt? Neem dan gerust contact met ons op. Wellicht kunnen wij u dan verder helpen met uw zoekopdracht.