Een breed aanbod gebruikte Kuhn grasmaaiers

Bij Holvo in Lettele vindt u een breed aanbod gebruikte Kuhn grasmaaiers. u vindt bij ons een zo breed mogelijk aanbod gebruikte grasmaaiers. Een maaier vindt u in alle klasses, zowel met als zonder kneuzer. Kuhn maaiers gebruikt zijn erg duurzaam. Als er netjes mee gewerkt wordt kunnen de maaiers erg lang mee gaan.

Tweedehands maaiers

Bij ons vindt u verschillende tweedehands maaiers. Verschillende klanten willen jonge machines blijven gebruiken. Deze maaiers worden dan tweedehands weer verkocht. Op deze tweedehands maaiers geven wij vaak ook nog een jaar garantie. Wij hebben veel kennis van de Kuhn machines deze worden  in onze werkplaats compleet nagekeken zodat ze een tweede leven tegemoet kunnen. Naast de machines van Kuhn hebben wij ook regelmatig gebruikte maaiers van andere merken in ons aanbod.

Getrokken maaier of hefmaaier

Een aantal jaar geleden waren er nog maar weinig trekkers met een fronthef. Destijds werd er vaak gekozen voor een getrokken maaier. Het voordeel als de maaier getrokken wordt is dat de hefinrichting meer ontlast wordt. Deze keuze, getrokkken maaier of hefmaaier, verschuift zich. Nu de  klanten veelal een fronthef bezitten wordt de getrokken maaier ingeruild voor een hefmaaier. De combinatie is compacter en er kan snel mee gewerkt worden.

Frontmaaier gebruikt

Stal voeren is een hot item, daarom kiezen klanten veelal om een frontmaaier gebruikt te kopen. Gebruikte frontmaaiers kopen kan ook prima. Als deze bij ons in de werkplaats is geweest kan hij er veelal weer jaren tegenaan. Kuhn heeft degelijke en goede frontmaaiers. Als de frontmaaier gebruikt is worden de sluitdelen nagekeken en vervangen.

Tweedehands Kuhn vlindermaaier

Op de markt zijn steeds meer tweedehands vlindermaaiers te vinden. Met een tweedehands vlindermaaier zonder kneuzer kan een erg hoge capaciteit behaald worden. De Kuhn vlindermaaiers kunnen al met een trekker van zo’n 120 pk aan het werk. De vlindermaaiers worden vaak nieuw aan grotere veehouders of loonwerkers verkocht.