Een breed aanbod gebruikte harken

Bij Holvo in Lettele hebben wij een breed en ruim aanbod van zowel nieuwe als gebruikte harken. Voor een andere hark, groot of klein, moet u eens bij onze occasions kijken. Wij hebben voornamelijk Kuhn harken in ons assortiment. Een gebruikte hark van Kuhn blinkt uit in degelijkheid en een hoge levensduur. Deze tweedehands machines zijn door ons nagekeken in de werkplaats. Op deze gebruikte Kuhn harken kunnen wij vaak ook nog een jaar garantie leveren.

Een jong machinepark

Het bij elkaar maken van het gras is een activiteit wat vaak plaatsvindt op piekmomenten. Veel van onze klanten willen kunnen vertrouwen op hun hark, zodat deze goed werk levert op het moment dat dit moet gebeuren. Door het leveren van service en kwaliteit kunnen wij hieraan bijdragen bij onze klanten. Daarnaast willen velen het machinepark jong houden, om te voorkomen dat er problemen optreden bij hun machines. Dit geeft ons weer de mogelijkheid om zeer mooie tweedehands machines aan te bieden, oftewel jonge occasions.

Van klein tot groot

Het aanbod gebruikte harken varieert van klein tot groot. Wij bieden tweedehands zwadharken aan in verschillende maten. Zowel een enkele hark als een hark met meerdere elementen kunt u bij ons kopen. Daarnaast hebben wij bijvoorbeeld ook een Kuhn MergeMaxx, oftewel een bandhark in ons assortiment.

Midden- of zijafleg

Ons assortiment harken bestaat zoals eerder benoemd uit verschillende formaten. Wij hebben enkele rotorharken, die het gras naast zich neer leggen. Daarnaast hebben wij ook dubbele rotorharken met 2 rotoren als zijafleg hark. Wilt u in korte tijd een enkel zwad maken, dan hebben wij voor u zowel dubbele rotorharken met middenafleg, als vier elements rotorharken met middenafleg.