Een breed aanbod gebruikte grondbewerkingsmachines

Bij Holvo in Lettele hebben wij een breed en ruim aanbod met gebruikte grondbewerkingsmachines. Het aanbod occasions is erg divers. Vrijwel alle machines om de grond te bewerken zijn door ons nagekeken en in zeer goede staat, evenals onze overige machines.

Altijd de juiste machine bij het werk

Bij het ploegen, cultivatoren of het bewerken van storende lagen in de bodem is het belangrijk de juiste machine bij elke klus te zoeken. Bij Holvo in Lettele hebben wij een breed aanbod van machines om de grond te bewerken. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een ploeg. Van cultivaetor tot ploeg, van rotorkopeg tot cambridgerol. Bij ons kunt u uw occasion vinden.

Soorten grondbewerking

De occasions van Holvo zijn inzetbaar voor diverse werkzaamheden en verschillende grondsoorten. Voor het bewerken of zaaiklaar maken van uw land hebben wij diverse tweedehands machines. Daarnaast hebben wij ook passende machines voor het verplaatsen van grond of egaliseren van uw land. Wij hebben occasions voor zowel kerende als niet-kerende grondbewerking. Ook voor het opheffen van storende lagen en verdichtigen in uw land hebben wij een tweedehands machine.

Grote voorraad

Door onze grote voorraad machines kunt u vrijwel alles bij ons vinden. Om die reden gaat u dan ook nooit met lege handen naar huis! Neemt u gerust een kijkje bij onze tweedehands grondbewerkingsmachines. Kunt u op de website niet vinden wat u zoekt? Neemt u dan gerust contact met ons op of komt u eens langs bij ons bedrijf.